Abonnementen

 

Wekelijks een variƫrend mooi seizoensboeket of maandelijks een indrukwekkend plantenobject dat afgestemd is op uw bedrijf en het seizoen. Aan huis of in uw bedrijf geleverd? Dat kan via onze abonnementenservice. U kiest de frequentie en wij verzorgen dat u steeds verse bloemen of een prachtig object hebt staan.

 

Daarnaast kan ook een andere terugkerende gelegenheden als een verjaardag of (ambt) jubilea afspraken worden gemaakt waarbij Beckers Meesterbloembinders zelfstandig het bloemwerk op het gewenste locatie en het overeengekomen moment worden afgeleverd.

 

Wij hebben ons ook voor de zakelijke en private markt gespecialiseerd in het schikken en arrangeren van bloemdecoraties op locatie in het kader van verschillende gelegenheden.

 

De afgelopen jaren hebben wij, tot grote tevredenheid van klanten, met onze passie en creativiteit vorm gegeven aan diverse recepties, gala’s en andere evenementen in sfeer opgefleurd met mooie combinaties van exclusieve bloemdecoraties.

 

De kracht van de vorm, is de kracht van de gedachte.
Glinstering, is de vormgeving in de gedachtes.

 

Wij komen graag met u de mogelijkheden bespreken en zullen een aangepast voorstel aan uw woonruimte of onderneming aanbieden. U kan ons contacteren voor een persoonlijke afspraak.