Coronavirus – open op afspraak

Het is een vreemde periode voor ons allemaal. Voor de mensen met een minder goede gezondheid, die thuis afwachten en hopen niet besmet te worden met het coronavirus. Voor zij die nog moeten werken, maar liever thuis zouden zijn. Voor de mensen die het leven tussen vier muren erg moeilijk vinden en liever zouden werken, sporten of met vrienden een biertje drinken.

 

Maar ook voor ons als detailhandelaar. Onze medewerkers blijven thuis, voor hun eigen gezondheid. Wie de regelgeving kent, weet dat dit een enorme impact heeft op een kleine zelfstandige. Wij sluiten niet. Wij hebben ook geen keuze. Wat we wél doen, is met ons gezin boeketten en bloemstukken maken. Voor die mensen met een minder goede gezondheid. Voor zij die moeten werken, en voor zij die het leven tussen vier muren moeilijk vinden.

 

Want nu, meer dan ooit, kunnen we allemaal wat extra fleur in het leven gebruiken! Daarom,

  • Kan je je (groot)ouders even niet bezoeken, maar wil je laten weten dat je aan hen denkt?
  • Ben je aan het thuiswerken? Een bloemetje fleurt je home office meteen op!
  • Heb je een jarige in de vriendenkring? Laat op een leuke manier weten dat je aan hem of haar denkt, ook al kan je nu even niet samen vieren.

 

Bestel vandaag nog een boeketje of bloemstuk via onze webshop, maak een naaste gelukkig en steun ons als lokale handelaar!

 

Want nu, meer dan ooit, kunnen we elkaar helpen.

 

Bestellen kan via de webshop, mail aan bestelling@beckersmeesterbloembinders.com of telefoon/WhatsApp/FaceTime/Bericht aan Stef Beckers op +31 646 73 00 02